ONS TEAM

Het draait bij Christels Hairstyle om goed werk. Echt góed werk…knippen is een vak apart. Daar komt beleving, techniek én precisie bij kijken. Onze stylisten zijn professioneel opgeleid en hebben ruime ervaring in het kappersvak. Het team volgt regelmatig trainingen om de allernieuwste knip- én kleurtechnieken bij te houden. Maak hieronder kennis met onze medewerkers.

Christel

Christel

Christel is bijna 20 jaar de stuwende kracht achter Christels Hairstyle. Haar drive is om je persoonlijkheid met haar én make-up te omlijsten. Om mensen gewoon weer mooi te maken. Klanten laten genieten én tevreden de deur laten uitgaan, heeft haar grootste prioriteit, élke dag weer!


Christel werkt op di/woe/do en om de vrijdag dit ivm met een 4 jarige bachelor opleiding tot Psychodynamisch therapeut.
Annemarie

Annemarie

Annemarie komt uit Uddel na jaren een eigen kapsalon gehad te hebben in Barneveld, werkt ze nu op de woensdagavond mannenavond! Met heel veel enthousiasme


Annemarie werkt op de woensdagavond en af en toe op de vrijdagmorgen.
Lisanne

Lisanne

Ik ben Lisanne, ik heb in 2016 de 3 jarige particuliere kappersschool afgerond.. en werk nu met veel enthousiasme bij Christels Hairstyle sinds 1 januari 2017. Het is zo'n mooie ontspannen en sfeervolle kapsalon en met een persoonlijke benadering naar de klanten toe.. ik wordt daar erg blij van! Ook heeft Christel mij de mogelijkheid gegeven om verder te leren, ik volg op dit moment een mooie opleiding om mij te specialiseren in Hoofdhuid dermatologie en Haarwerken. Het kappersvak is mij op mijn lijf geschreven.